Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klucz Lime Funt ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 567 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij masło i skracaj ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią, skórką z limonki i sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Skórka Z Limonki
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Mleko
6
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej (12-cup) patelni rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 20 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Przygotuj glazurę wapienną i natychmiast szczotkuj wierzch i boki ciasta. Całkowicie schłodzić (około 1 godziny).