Ciasto Z Limonką

Ciasto Z Limonką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klucz Lime Funt ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 567 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło i skracaj ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią, skórką z limonki i sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
6
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej (12-cup) patelni rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 20 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Przygotuj glazurę wapienną i natychmiast szczotkuj wierzch i boki ciasta. Całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WapnoWapno
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn