Ciasto Z Krówkami Bananowymi
Ciasto z krówkami bananowymi może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, banan, czekoladową mieszankę krówek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto bananowe z lukrem Krówkowym, Ciasto Bananowe Z Krówkami Migdałowymi, oraz Ciasto Bananowo-Czekoladowe (Lekkie).
Instrukcje
W dużej misce przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając 1/4 szklanki wody. Ubijaj na niskich obrotach, aż się zwilży.
Dodaj banana; ubijaj wysoko przez 2 minuty.
Wlać do natłuszczonego 13x9-in. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie.
W dużym rondlu dodaj masło i wodę. Gotuj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści; mieszaj do połączenia i odstaw na bok.
W dużej misce połącz 4 szklanki cukru cukierniczego i kakao.
Dodaj mieszankę masła, banana i wanilię; ubijaj do uzyskania gładkości.
Dodaj tyle pozostałego cukru, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. Zamrozić ciasto.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
![Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado]()
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.