Ciasto z kremem cukrowym II

Ciasto z kremem cukrowym II
Sugar Cream Pie II to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie).

Instrukcje

1
Wymieszać cukry, mąkę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
2
Wlać do skorupy. (Babcia zawsze mieszała składniki bezpośrednio w nieuszkodzonej skorupce pie, ale mam więcej szczęścia mieszając ją mikserem i przenosząc na skórkę. )
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Kropka z masłem i posypać gałką muszkatołową, aby ładnie wyglądać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
4
Piec 300-325 stopni F (150-165 stopni C) przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn