Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami

Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami
Ciasto z białą czekoladą i malinami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Malinowy Z Białej Czekolady, Malinowy Tort Z Białej Czekolady, oraz Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Tłuszcz i mąka 2 (9-calowe) okrągłe Patelnie; odstawić. Mikrofalówka czekolada i masło w średniej mikrofalowej misce na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Beat ciasto mix, mleko, jajka, wanilia i czekolada mieszaniny w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać do przygotowanych patelni.
5
Piec 25 do 28 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Fajne ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Na talerzu ułożyć 1 warstwę ciasta, posmarować 2/3 szklanki polewy z białej czekolady, następnie dżemem. Przykryć pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
7
Wierzch i bok rozprowadzić pozostałym lukrem. Tuż przed podaniem udekorować malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 28 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn