Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami
Ciasto z białą czekoladą i malinami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Malinowy Z Białej Czekolady, Malinowy Tort Z Białej Czekolady, oraz Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Tłuszcz i mąka 2 (9-calowe) okrągłe Patelnie; odstawić. Mikrofalówka czekolada i masło w średniej mikrofalowej misce na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić.
Beat ciasto mix, mleko, jajka, wanilia i czekolada mieszaniny w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec 25 do 28 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Fajne ciasta.
Na talerzu ułożyć 1 warstwę ciasta, posmarować 2/3 szklanki polewy z białej czekolady, następnie dżemem. Przykryć pozostałą warstwą ciasta.
Wierzch i bok rozprowadzić pozostałym lukrem. Tuż przed podaniem udekorować malinami.