Ciasto Waniliowe Z Płatkami Śniegu

Ciasto Waniliowe Z Płatkami Śniegu
Ciasto waniliowe Snowflake może być tylko deser szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać dżem malinowy, ciasto mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Waniliowy kardamon kruche ciasteczka kanapkowe z płatkami śniegu z nadzieniem z kremu Espresso #fbcookieswap, Ciasto Z Płatkami Śniegu, oraz Ciasto Z Płatkami Śniegu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy, mieszając 1 pkg. suchy budyń wymieszać z cieście przed wlewaniem do przygotowanych patelni. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu. Delikatnie usunąć Patelnie; całkowicie ostudzić ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Tymczasem narysuj 3 lub 4 kształty płatków śniegu na papierze, o średnicy od 1 do 3 cali.
4
Umieścić na tacy; przykryć papierem woskowanym. Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; ostudzić 5 min. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby; wyciąć mały róg dna torby. Śledź wzory płatków śniegu z czekoladą, zmieniając wzory w razie potrzeby, aby uzyskać w sumie 35 czekoladowych płatków śniegu. Zamrażać 10 min. albo dopóki czekolada nie będzie jędrna. Ostrożnie przenieść płatki śniegu na talerz; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Pozostałą mieszankę suchego budyniu, cukier i mleko ubić w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na talerzu ułożyć 1 warstwę ciasta, rozłożyć dżemem, następnie 1/3 masy budyniowej. Przykryć pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Udekoruj czekoladowymi płatkami śniegu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn