Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą

Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą
Pomarańczowy pocałował truskawkowy rabarbar ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 247 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, szybko gotującą się tapiokę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą, Truskawka i rabarbar o smaku pomarańczowym, oraz Dżem truskawkowo-rabarbarowy z pomarańczą i kardamonem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podzielić ciasto ciasto na pół, rozwałkować na pół do okrągłej skorupy pie o średnicy 12 cali i umieścić skorupę pie na dnie 10-calowego naczynia pie. Przechowywać w lodówce drugą połowę ciasta ciasto aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, sól, skórka pomarańczowa, tapioka, i gałka muszkatołowa razem w misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszaj rabarbar, truskawki i sok pomarańczowy, uważając, aby nie zmiażdżyć truskawek; wlej do przygotowanej skorupy ciasta. Nadzienie posmarować kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
TapiokaTapioka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozwałkuj ciasto reserved pie do około 12-calowego koła i umieść górną skórkę na nadzieniu owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Złóż krawędzie górnej i dolnej skorupy razem uszczelnić dwie skórki razem. Uformuj zaokrąglone wcięcie na krawędzi skorupy ciasta, umieszczając lewy palec wskazujący na zewnętrznej krawędzi skorupy i ściskając skorupę o nią palcem wskazującym i kciukiem prawej ręki. Poruszaj się po krawędzi ciasta, ściskając krawędź skorupy przed lewym palcem wskazującym, aby zrobić karbowaną skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Na wierzchnią skórkę ciasta posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6
Wytnij kilka otworów wentylacyjnych w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zgęstnieje i bulgotanie, a skorupa rumiana, 40 do 50 protokół. Sprawdzić po 30 minutach pieczenia; jeśli krawędzie Skórki zbyt szybko się brązowią, przykryć je paskami folii aluminiowej. Schłodzić ciasto przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn