Pomarańczowy pocałował truskawkowy rabarbar ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 247 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, szybko gotującą się tapiokę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą, Truskawka i rabarbar o smaku pomarańczowym, oraz Dżem truskawkowo-rabarbarowy z pomarańczą i kardamonem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podzielić ciasto ciasto na pół, rozwałkować na pół do okrągłej skorupy pie o średnicy 12 cali i umieścić skorupę pie na dnie 10-calowego naczynia pie. Przechowywać w lodówce drugą połowę ciasta ciasto aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, sól, skórka pomarańczowa, tapioka, i gałka muszkatołowa razem w misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszaj rabarbar, truskawki i sok pomarańczowy, uważając, aby nie zmiażdżyć truskawek; wlej do przygotowanej skorupy ciasta. Nadzienie posmarować kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka Pomarańczowa
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Tapioka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Rozwałkuj ciasto reserved pie do około 12-calowego koła i umieść górną skórkę na nadzieniu owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Drażetki Z Białą Perłą
4
Złóż krawędzie górnej i dolnej skorupy razem uszczelnić dwie skórki razem. Uformuj zaokrąglone wcięcie na krawędzi skorupy ciasta, umieszczając lewy palec wskazujący na zewnętrznej krawędzi skorupy i ściskając skorupę o nią palcem wskazującym i kciukiem prawej ręki. Poruszaj się po krawędzi ciasta, ściskając krawędź skorupy przed lewym palcem wskazującym, aby zrobić karbowaną skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Na wierzchnią skórkę ciasta posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6
Wytnij kilka otworów wentylacyjnych w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zgęstnieje i bulgotanie, a skorupa rumiana, 40 do 50 protokół. Sprawdzić po 30 minutach pieczenia; jeśli krawędzie Skórki zbyt szybko się brązowią, przykryć je paskami folii aluminiowej. Schłodzić ciasto przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego