Ciasto piwne Frito Misto to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 42g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Działa dobrze jako dość drogi napój. Jeśli masz krewetki, liście bazylii, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Ciasto Piwne Frito Misto, Frito Misto, oraz Warzywa i krewetki Frito Misto z majonezem Harissa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wsypać mąkę do miski i doprawić solą i pieprzem. Mieszać w piwie, 1/2 pół na raz, ubijając do wypracowania żadnych grudek.
W woku lub frytkownicy rozgrzać kilka centymetrów oleju do 375 stopni F. spłukać i wysuszyć wszystkie składniki do smażenia. Smażyć składniki w podanej kolejności. Składniki zalać mąką, wytrząsając nadmiar. Zanurz w cieście i natychmiast umieść w gorącym oleju. Nie przepełniaj patelni. Gotuj na złoty kolor: zioła gotują się szybko, owoce morza potrwają nieco dłużej. Usuń luźne kawałki ciasta z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala