Ciasto Pistacjowo-Orzechowe Bundt
Ciasto pistacjowo-orzechowe Bundt może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, olej roślinny, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Tort Pistacjowy Bundt, Tort Pistacjowy Bundt, oraz Ciasto Czekoladowo-Pistacjowe Bundt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt.
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową i budyń błyskawiczny.
Dodać śmietanę, olej i jajka, dobrze wymieszać.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Połącz brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon, posyp ciasto na patelni. Przykryć pozostałym cieście.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić przez 15 minut w patelni przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Gdy ciasto jest chłodzone, kurz cukrem cukierniczym.