Ciasto Miętowo-Musowe

Ciasto Miętowo-Musowe
Ciasto miętowo-mus jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pojemnik z serem mascarpone, trzciną cukrową, ścinanymi migdałami i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Miętowo-Musowe, Mus Miętowy, oraz Peppermint Mousse Bites.

Instrukcje

1
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. Pokrój go poziomo na 3 warstwy. W dużej misce połącz śmietanę do ubijania z cukrem i ubijaj do uzyskania sztywnych szczytów. Wchodzisz w mascarpone, migdały, i 1/3 miętowe czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
MascarponeMascarpone
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść połowę pozostałych miętowych chipsów czekoladowych w małej misce i kuchence mikrofalowej 1 minutę lub tylko do błyszczącego. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie złóż roztopioną czekoladę (plus połowę ekstraktu z mięty pieprzowej, jeśli używasz zwykłych chipsów czekoladowych) do bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dolną warstwę ciasta rozłóż połową nadzienia z kremu czekoladowego, a górną warstwą ciasta środkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Rozprowadzić z pozostałym nadzieniem czekoladowym. Ustaw górną warstwę na miejscu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aby ustawić. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej do tego punktu.) Roztopić pozostałe kawałki czekolady w małej misce i kuchenka mikrofalowa o 1 minutę lub tylko do połysku. Wymieszać z syropem kukurydzianym, masłem i pozostałym ekstraktem z mięty pieprzowej (jeśli używasz zwykłych kawałków czekolady), aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Polej tort tą glazurą. Na wierzchu zmiażdżone cukierki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn