Ciasto Miodowe
Ciasto miodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, wodę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową.
Instrukcje
Płaszcz 8 x 4-calowy bochenek patelni z sprayem do gotowania, i kurzu z bułki tartej; odstawić patelnię na bok.
Połącz wodę i granulki kawy i odstaw na bok.
Połączyć cukier i jajka w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać miód i margarynę; dobrze wymieszać.
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól połączyć.
Dodać połowę mieszanki mąki do mieszaniny cukru; dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę kawy; dobrze wymieszać.
Dodaj pozostałą mieszaninę mąki i mieszaj, aż mieszanina mąki będzie wilgotna. Wymieszać orzechy włoskie i rodzynki.
Łyżka ciasto ciasto do przygotowanego bochenka patelni i piec w 325 przez 1 godzinę i 20 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku ciasta wychodzi czysty. Fajne ciasto na patelni 10 minut na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Fajne ciasto całkowicie na stojaku drucianym.