Ciasto Maślano-Rumowe
Masło-Rum Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka masła, śmietany, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Z Masłem Orzechowym, Ciasto Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasto Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan lub 10-calowy Anioł żywności (tuba) ciasto pan, lub spray z pieczenia sprayu z mąką. W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, śmietana, masło, 1/4 szklanki rumu, skórka pomarańczowa i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 protokół.
Piec 45 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 15 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W małej misce do mikrofalówki, lukier mikrofalowy odkryte na średnim (50%) 15 sekund. Wymieszać 2 łyżeczki rumu.
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym mżeć w dół.
Posypać orzechami pekan. Przechowywać luźno przykryte.