Ciasto Marchewkowo-Kawowe
Ciasto marchewkowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, oryginalna mieszanka, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marchewkowo-Kawowe, Ciasto Marchewkowo-Kawowe, oraz Muffinki Do Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. smaruj 9-calową okrągłą patelnię na ciasto ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszać razem składniki polewające widelcem, aż mieszanina będzie krucha; odstawić.
W średniej misce wymieszaj składniki ciasta kawowego z mikserem elektrycznym lub łyżką, aż do wymieszania.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 15 minut; wyjąć ciasto z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż będą gładkie.
Mżawka glazury na ciasto kawowe. Aby służyć, pokroić w kliny.