Ciasto marchewkowe z dodatkiem limonki i Mascarpone

Ciasto marchewkowe z dodatkiem limonki i Mascarpone
Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 690 kalorii, 8G białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, orzechy włoskie, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Limonkowym Mascarpone, Dość Przyjemne Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Limonkowym Mascarpone, oraz Ciasto marchewkowe z mascarpone maślane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj i ustaw dwie 8" patelnie do ciast(lub jedną głęboką patelnię). Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do dużej miski i wymieszać w przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Używając miksera elektrycznego, ubij razem cukier muscovado (lub brązowy), olej słonecznikowy i jajka, aż będą gładkie. Dużą metalową łyżką, złóż startą marchewkę i posiekane orzechy włoskie, a następnie złóż mąkę i przyprawy, aż równomiernie połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
Cukier MuscovadoCukier Muscovado
MarchewMarchew
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Łyżka mieszaniny do przygotowanego ciasta patelni(S), ustawić na blasze do pieczenia, i piec, aż szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty; test po 25 minutach na ciasto warstwowe; 40 minut na głębokie ciasto. Pozostawić do ostygnięcia na patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzaszłykiSzaszłyki
4
Na lukier, parować kilka strzępów skórki z limonki ze skórką i odstawić; zetrzeć resztę skórki i wycisnąć sok z jednej połowy. W misce ubić mascarpone z zmiękczonym masłem, cukrem, startą skórką z limonki oraz sokami z limonki i cytryny. Spróbuj. Lubię dobrą ostrą polewę, Więc czasami dodaj więcej limonki, czasami więcej soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MascarponeMascarpone
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
LukierLukier
MasłoMasło
SokSok
CukierCukier
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ZesterZester
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Ułóż warstwy razem z mascarpone (lub pokrój Głębokie ciasto na dwie warstwy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
6
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta i wygładzić go po bokach, aby całkowicie pokryć, a następnie potargać powierzchnię. Albo przechowywać w lodówce lub podawać natychmiast, zwieńczona zastrzeżone Skórki. Lubię to trochę zimno, tak, że lukier ustawił lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Dodaj przebiśniegi w sezonie!
8
Z kolacji do piosenki Tamasin Day-Lewis. Tekst © 2009 Tamasin Day-Lewis; zdjęcia © 2009 James Merrell . Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn