Ciasto Marchewkowe Imbirowe

Ciasto Marchewkowe Imbirowe
Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 509 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru pudru, wanilii, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Glazurowane Imbirem, Puszyste Ciasto Marchewkowe Imbirowe, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki kwadratowej patelni, 8x8x2 lub 9x9x2 cali, ze skróceniem. Wrzucić 1 łyżkę mąki i imbir do herbu; odstawić. W dużej misce, pokonać wszystkie pozostałe składniki ciasto marchewkowe z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 3 minuty. Wymieszać z marchewką i mieszanką imbir-mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MarchewMarchew
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w średniej misce, ubić Serek i masło na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo wymieszać z cukrem pudrem i 1 łyżeczką wanilii, aż będzie gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozłóż lukier serowy na torcie. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn