Ciasto Marchewkowe

Ciasto Marchewkowe
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 988 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 169 osób. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, serek, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce wymieszaj cukier, olej roślinny i jajka. W innej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Złóż suche składniki na mokrą mieszankę i dobrze wymieszaj. Złóż marchew i posiekane orzechy, aż dobrze wymieszane. Równomiernie rozprowadzić ciasto na 3 (9-calowe) patelnie z warstwą ciasta, które zostały obficie nasmarowane. Będzie około 1 funt 5 uncji ciasta na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 50 do 60 minut. Schłodzić warstwy w patelniach, przez około 1 godzinę. Przechowuj warstwy w patelniach, odwróconych, w zamkniętej szafce, aby zapobiec wysychaniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Warstwy muszą mieć co najmniej 1 dzień.
5
Aby usunąć warstwy z patelni do pieczenia, odwróć się do góry nogami, dotknij krawędzi patelni na twardą powierzchnię. Wyśrodkuj 9-calowe koło ciasta na obrotowym stojaku na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Usuń papier z dna ciasta warstwowego.
1
W odpowiedniej misce dużego miksera umieść cukier puder, serek śmietankowy, wanilię i margarynę. Beat z drugą prędkością, aż dokładnie wymieszać. Przechowywać w lodówce i używać w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Umieść pierwszą warstwę, od dołu w dół, na środku stojaka na ciasto. Szpatułką równomiernie rozprowadzić około 3 1/2 uncji lukru na warstwie. Wyśrodkuj drugą warstwę na wierzchu pierwszej warstwy z górną stroną w dół. Ponownie szpatułką, równomiernie rozprowadzić około 3 1/2 uncji lukru na warstwie. Wyśrodkuj trzecią warstwę na wierzchu drugiej warstwy z górą w dół. Obiema rękami naciśnij mocno, ale delikatnie, wszystkie warstwy razem, aby uzyskać jedno twarde ciasto. Szpatułką rozprowadzić pozostałą część lukru, aby pokryć wierzch i boki ciasta. W lodówce do czasu potrzeby. Wyświetlacz na blacie lub stojaku na ciasto z plastikową pokrywą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn