Ciasto Marchewkowe
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 988 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 169 osób. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, serek, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W misce wymieszaj cukier, olej roślinny i jajka. W innej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Złóż suche składniki na mokrą mieszankę i dobrze wymieszaj. Złóż marchew i posiekane orzechy, aż dobrze wymieszane. Równomiernie rozprowadzić ciasto na 3 (9-calowe) patelnie z warstwą ciasta, które zostały obficie nasmarowane. Będzie około 1 funt 5 uncji ciasta na patelnię.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 50 do 60 minut. Schłodzić warstwy w patelniach, przez około 1 godzinę. Przechowuj warstwy w patelniach, odwróconych, w zamkniętej szafce, aby zapobiec wysychaniu.
Warstwy muszą mieć co najmniej 1 dzień.
Aby usunąć warstwy z patelni do pieczenia, odwróć się do góry nogami, dotknij krawędzi patelni na twardą powierzchnię. Wyśrodkuj 9-calowe koło ciasta na obrotowym stojaku na ciasto.
Usuń papier z dna ciasta warstwowego.
W odpowiedniej misce dużego miksera umieść cukier puder, serek śmietankowy, wanilię i margarynę. Beat z drugą prędkością, aż dokładnie wymieszać. Przechowywać w lodówce i używać w razie potrzeby.
Umieść pierwszą warstwę, od dołu w dół, na środku stojaka na ciasto. Szpatułką równomiernie rozprowadzić około 3 1/2 uncji lukru na warstwie. Wyśrodkuj drugą warstwę na wierzchu pierwszej warstwy z górną stroną w dół. Ponownie szpatułką, równomiernie rozprowadzić około 3 1/2 uncji lukru na warstwie. Wyśrodkuj trzecią warstwę na wierzchu drugiej warstwy z górą w dół. Obiema rękami naciśnij mocno, ale delikatnie, wszystkie warstwy razem, aby uzyskać jedno twarde ciasto. Szpatułką rozprowadzić pozostałą część lukru, aby pokryć wierzch i boki ciasta. W lodówce do czasu potrzeby. Wyświetlacz na blacie lub stojaku na ciasto z plastikową pokrywą.