Ciasto Lodowe Truskawkowo-Precelkowe
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać precle, ciasteczka czekoladowe wafel, polewa krówka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Truskawkowe Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skorupa: ciasteczka waflowe przetwarzać w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Wymieszać razem okruchy ciastek i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dolnej i górnej stronie lekko nasmarowanej 9-calowej płyty ciasta. Zamrażać przez 30 minut lub do momentu ustawienia.
Rozłóż połowę gorącej polewy na dnie skorupy; zamrozić 10 minut.
Połowę lodów truskawkowo-Precelkowych rozłożyć na polewę krówkową; zamrozić 15 minut.
Rozłóż pozostałą polewę krówką na cieście i posyp posiekanymi precelkami; zamrozić 10 minut.
Rozprowadzić z pozostałymi lodami i zamrozić 15 minut.
Polewa: Top z bitą śmietaną słodzoną, plastrami truskawek, patyczkami precla i ogoloną czekoladą.