Ciasto Kremowo-Serowe
Ciasto z serem śmietankowym wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka ekstraktu z migdałów, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Posmaruj i mąka 10-calową patelnię z rurką.
Beat masło i ser wraz z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij cukier na maślaną masę, aż będzie lekki i puszysty. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodać jajka po dwa na raz, pozwalając każdej parze jaj do mieszanki masła przed dodaniem następnego. Z ostatnimi jajkami ubić ekstrakty waniliowe i migdałowe.
Wlać mąkę i gałkę muszkatołową do miski i ubić, aż tylko włączone.
Wlać ciasto do przygotowanej miski rurki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 80 minut. Sprawdzić doneness po 1 godzinie. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.