Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Karmel-Szarlotka to Wegetariańskie deser. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Skórki ciasto, brązowy cukier, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść arkusz ciastek na Dolnym stojaku piekarnika. Dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch Crust Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki polewy i 2 łyżki mąki; rozprowadzić w dolnej skorupie pie.
W dużej misce wymieszać jabłka, brązowy cukier, 2 łyżki mąki i cynamon. Łyżka karmelu. Delikatnie przyciśnij jabłka.
Wytnij małe kształty z górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Ułożyć skórkę na jabłkach. Uszczelnij krawędź i flet.
Skórkę posmarować mlekiem; posypać cukrem.
Piec 60 do 70 minut lub aż jabłka są miękkie i skorupa jest złoty brąz. (Po 30 minutach pieczenia całe ciasto przykryć folią, aby zapobiec przerobieniu.) Schłodzić około 2 godzin przed podaniem.
W małej misce do mikrofalówki, miejsce pozostałe 1/2 szklanki polewa. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 45 sekund lub aż ciepłe. Top plastry ciasta z lodami; łyżka polewa na wierzchu.