Ciasto Karmelowo-Jabłkowe

Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Karmel-Szarlotka to Wegetariańskie deser. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Skórki ciasto, brązowy cukier, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść arkusz ciastek na Dolnym stojaku piekarnika. Dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch Crust Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki polewy i 2 łyżki mąki; rozprowadzić w dolnej skorupie pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce wymieszać jabłka, brązowy cukier, 2 łyżki mąki i cynamon. Łyżka karmelu. Delikatnie przyciśnij jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wytnij małe kształty z górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Ułożyć skórkę na jabłkach. Uszczelnij krawędź i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Skórkę posmarować mlekiem; posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
MlekoMleko
7
Piec 60 do 70 minut lub aż jabłka są miękkie i skorupa jest złoty brąz. (Po 30 minutach pieczenia całe ciasto przykryć folią, aby zapobiec przerobieniu.) Schłodzić około 2 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
W małej misce do mikrofalówki, miejsce pozostałe 1/2 szklanki polewa. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 45 sekund lub aż ciepłe. Top plastry ciasta z lodami; łyżka polewa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn