Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 736 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, oraz Ciasto jabłkowe z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem Pralinowym.
Instrukcje
1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zostaną zmiksowane i gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodać jajko, mąkę i wanilię; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Jajko
3
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec pekan w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. W dużej misce wymieszać 3 szklanki mąki i kolejne 7 składników. wymieszać jajka i kolejne 3 składniki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z jabłkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Cukierki Peachie-o
Patelnia
5
Łyżka dwie trzecie mieszaniny jabłek do natłuszczonej i mąki 14-cup patelni Bundt. Łyżka ser śmietankowy nadzienie na mieszance jabłkowej, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi patelni. Zawirować nadzienie przez mieszankę jabłek za pomocą noża do parowania. Łyżka pozostałej mieszanki jabłkowej na nadzieniu z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Nóż
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i całkowicie ostudzić (około 2 godzin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
7
Przygotuj lukier: Przynieś 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła i 3 łyżki. mleko do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale ubijając; gotować 1 minutę, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Lukier
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Stopniowo ubijać cukrem pudrem, aż będzie gładka; mieszać delikatnie przez 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zgęstnieje.