Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt

Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 736 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, oraz Ciasto jabłkowe z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem Pralinowym.

Instrukcje

1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zostaną zmiksowane i gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajko, mąkę i wanilię; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec pekan w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. W dużej misce wymieszać 3 szklanki mąki i kolejne 7 składników. wymieszać jajka i kolejne 3 składniki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z jabłkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Łyżka dwie trzecie mieszaniny jabłek do natłuszczonej i mąki 14-cup patelni Bundt. Łyżka ser śmietankowy nadzienie na mieszance jabłkowej, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi patelni. Zawirować nadzienie przez mieszankę jabłek za pomocą noża do parowania. Łyżka pozostałej mieszanki jabłkowej na nadzieniu z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
NóżNóż
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i całkowicie ostudzić (około 2 godzin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Przygotuj lukier: Przynieś 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła i 3 łyżki. mleko do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale ubijając; gotować 1 minutę, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Stopniowo ubijać cukrem pudrem, aż będzie gładka; mieszać delikatnie przez 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Natychmiast zalać schłodzone ciasto.

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy3largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekubki obrane i drobno posiekane jabłka galowe (okubki obrane i drobno posiekane jabłka galowe (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje1Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone2Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane orzechy pekandrobno posiekane orzechy pekan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn