Ciasto jabłkowo-orzechowe z polewą karmelową to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura, Szarlotka z karmelową polewą, oraz Tort ze świeżych jabłek z karmelową polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 12-cup karbowany rurka ciasto pan ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
W dużej misce, beat brązowy cukier, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów włoskich i jabłek; ubić na małej prędkości, aż będzie gładka. Łyżką delikatnie wymieszać orzechy włoskie i jabłka. Łyżka ciasto na patelni.