Grube ciasto jabłko-cynamon może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chewy and Chunky Apple Cinnamon Granola, Wegańskie Muffinki Jabłkowo-Cynamonowe, oraz Grube Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425°. W dużej misce, wrzucić jabłka z brązowym cukrem i 2 łyżeczki cynamonu.
W dużej misce, beat 1 szklanka cukru, olej, jajka, sok pomarańczowy i wanilia, aż dobrze wymieszane. W innej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo ubić do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala