Ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym
Mus jabłkowy przekąska ciasto z serem śmietankowym lukier może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 175 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, zmielony cynamon, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto bananowe z lukrem serowym, oraz Ciasto dyniowe z lukrem z serem śmietankowym # SundaySupper.
Instrukcje
Połączyć olej i cukry w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajko i białko; dobrze ubić. Ubić wanilią i musem jabłkowym. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 7 składnikami, dobrze mieszając trzepaczką.
Do musu jabłkowego dodać mieszankę mąki.
Wlać ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wierzch ciasta posmarować lukrem z serem śmietankowym i posypać orzechami włoskimi.
Pokrój na 9 równych kwadratów.