Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe

Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe
Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 370 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, mieloną gałkę muszkatołową, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe, Ciasto Dyniowe Pomarańczowe, oraz Czterowarstwowe ciasto dyniowe z lukrem pomarańczowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce, i ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj dynię; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
4
Dodaj substytut jajka i wanilię; beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
WaniliaWanilia
5
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Mąkę połączyć z 6 składnikami (przez gałkę muszkatołową), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszaniny masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
8
Wlać ciasto do 2 (9-calowych) okrągłych patelni do ciast pokrytych sprayem do gotowania; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
9
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
10
Umieścić 1 szklankę cukru pudru i twarogu w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać pozostały cukier puder i skórkę; ubić na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WołowinaWołowina
12
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
13
Rozprowadzić 2/3 szklanki śmietany serowej równomiernie na wierzchu ciasta. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; rozłóż pozostałą lukier twarogowy na wierzchu, ale nie na bokach ciasta. Ułóż plastry pomarańczy w pierścieniu wokół zewnętrznej krawędzi górnej warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Posypać pestki granatu na środku górnej warstwy ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn