Ciasto Do Lodów Limonkowych Bez Ubijania (Nie Wymaga Maszyny Do Lodów)
Ciasto do lodów limonkowych bez ubijania (nie wymaga Maszyny do lodów) może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko skondensowane, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Z Awokado (Bez Churn), Lody Dyniowe Bez Ubijania, oraz Jak zrobić lody bez ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 °F z regałem piekarnika w pozycji środkowej. W robocie kuchennym pulsuj krakersy graham z cukrem i solą, aż utworzą drobny proszek.
Wlej masło i pulsuj, aż okruchy staną się grubym posiłkiem, skrobając boki miski w razie potrzeby.
Przenieś okruchy na talerz ciasta lub patelnię i naciśnij na boki i na dole, aby uzyskać równomierną grubość. Przechowywać w lodówce przez 15 minut, a następnie piec, aż skórka ciemnieje w kolorze i pachnie lekko orzechowy, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić, a następnie przechowywać w zamrażarce, aż będzie gotowy do wypełnienia lodami.
Do lodów: w średniej misce wymieszać sok z limonki, skórkę, mleko skondensowane i śmietanę. Mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje, około 1 minuty i dodaj sól do smaku.
Wlać bazę lodową do skorupy ciasta, rozprowadzając ją równomiernie gumową szpatułką, a następnie schłodzić w zamrażarce do jędrności, 2 do 3 godzin.
Niech ciasto usiąść na blacie przez 5 minut przed podaniem, a następnie udekorować skórką z limonki i podawać.