Ciasto czekoladowo-śliwkowe

Ciasto czekoladowo-śliwkowe
Ciasto czekoladowo-śliwkowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz jajka, kakao w proszku, mąkę ryżową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sugar Plum White Chocolate Cake Bites, ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe, oraz Ciasto śliwkowo-kukurydziane z sorbetem śliwkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180C / 177° / Gas Mark 4.Ubić masę z cukrem w mikserze, aż będzie miękka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodaj kakao w proszku.Przecedzić trzy śliwki w robocie kuchennym i dodać je do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać jajka, po kolei, każde z łyżką mieszanki mąki.Trzy pozostałe śliwki pokroić na dość małe kawałki.Z drewnianą łyżką złóż resztki mąki, proszku do pieczenia, stalówki czekoladowe i śliwki do mieszanki.Posmaruj luźną puszkę na ciasto o średnicy 15 cm lub wyrównaj, jeśli nie ma luźnego DNA.Łyżka w mieszaninie i piec przez 50 minut lub aż szpikulec wyjdzie czysty.Ostudzić przez kilka minut w puszce, a następnie wyjąć na stojak.Po ochłodzeniu do temperatury pokojowej ciasto można podzielić poziomo i wypełnić dobrą warstwą dżemu śliwkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn