Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Ice Cream Sandwich
Ciasto czekoladowo-orzechowe Ice Cream Sandwich wymaga z grubsza 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 175 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 511 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz chrupiące masło orzechowe, galaretka o smaku waniliowym pudding instant, sadzarki prażone orzeszki ziemne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Ice Cream Sandwich, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Ubić 1/2 szklanki masła orzechowego i mleka w średniej misce do wymieszania.
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata.
Ułóż 4 kanapki z lodami, długie boki razem, na 24-calowym arkuszu folii aluminiowej Reynolds Wrap; top z połową mieszanki budyniowej. Powtórz warstwy. Na wierzch Pozostałe kanapki.
Wymieszać pozostałe masło orzechowe i ostudzić ubijać do wymieszania; rozprowadzić na wierzchu i bokach deseru.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Wierzch z orzechami przed podaniem.