Ciasto czekoladowo-malinowe

Ciasto czekoladowo-malinowe
Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka likieru o smaku malin, niezawodny krem maślany, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel warstwy dwuwarstwowego ciasta czekoladowego, dzięki czemu cztery w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
2
Każdą z trzech pierwszych posmarować dżemem malinowym (około 1/3 szklanki na każdej). Wymieszaj likier o smaku malinowym do niezawodnego ciasta maślanego na mróz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
MalinyMaliny
LikierLikier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Dekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn