Ciasto Czekoladowo-Czekoladowe
Czekoladowe Zawirowane ciasto funta może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 10g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ziemi o jeziora masło, mąka, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Czekoladowe, Zawijane ciasto bananowe z polewą czekoladową, oraz Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, pokonując 5 do 7 minut.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Dodać mąkę do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mąką.
Mieszaj z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Połącz 1 szklankę ciasta i syrop czekoladowy, mieszając do wymieszania.
Pozostałe ciasto podzielić na pół; wlać 1 porcję do natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej garnka. Łyżka pół ciasta czekoladowego na wierzchu; powtórz warstwy. Delikatnie obracaj ciasto nożem.
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 40 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.