Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-truskawkowe z puszystym lukrem, Tort czekoladowo-czekoladowy z puszystym polewą czekoladową Marshmallow, oraz Żółty tort urodzinowy z puszystym czekoladowym lukrem Ganache.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto, połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić 1 minutę. Wymieszać, aż będzie gładka; odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
W dużej misce umieścić cukier granulowany, maślankę i olej; ubić mikserem z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Maślanka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
6
Dodać mieszaninę czekolady; pokonać z niską prędkością 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
7
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
8
W średniej misce wymieszać białka i śmietanę z kamienia nazębnego. Używając czystych, suchych ubijaczy, mieszankę białek ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty (nie przegrzewaj). Delikatnie wymieszać jedną trzecią mieszaniny białka jaja do mieszaniny czekolady. Wchodzisz w pozostałej mieszaniny białka jaja. Podziel ciasto równomiernie między 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast pokryte sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Spray Do Pieczenia
Białka Jaj
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
9
Piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić przez 10 minut w patelniach na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
10
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
11
Aby przygotować lukier, w dużej misce umieść serki śmietankowe, 2 łyżki mąki, wanilię i 1/8 łyżeczki soli. Ubić mikserem ze średnią prędkością przez 2 minuty lub do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Wanilia
Krem
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
12
Dodaj cukier puder; beat 1 minutę lub aż dobrze połączone. Delikatnie wymieszaj krem z prawoślazu aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Pianki
Cukier Puder
13
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; spread z 1 szklanki lukier, pozostawiając 1/2-calowy granicy wokół krawędzi. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.