Ciasto Czekoladowe Z Kremem
Need a deser wegetariański? Ciasto czekoladowe z kremem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 10 fanów. Jeśli masz pieczenia kakao, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Nadziewane Kremem Czekoladowym, Tort kopułowy wypełniony kremem czekoladowo-orzechowym, oraz Rolada Z Ciasta Czekoladowego Wypełniona Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania; wlać do nasmarowanej 15x10x1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.
Tymczasem, do napełniania, mąkę i mleko połączyć w rondlu, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować i mieszać przez 2 minuty; zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
W misce, masło śmietankowe, skrócenie, cukier i sól do puszystego.
Dodać mieszaninę mąki; ubić, aż puszyste, o 4 protokół.
Rozłóż na cieście. Zamrozić na 15 minut. Na lukier, ubić masło, kakao i wanilii w misce, aż puszyste. Ubić w cukrze i wodzie.
Rozłóż nadzienie. Przechowywać w lodówce.