Ciasto Czekoladowe Bezowe

Ciasto Czekoladowe Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego ciasta Bezowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz sól morską, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól połączyć w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać masło i warzyw skracanie i proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, 8 do 10 sekund. Z procesorem na pulsie, dodać wystarczającą ilość wody z lodem, 1 łyżka na raz, aż ciasto trzyma się razem, nie jest lepki lub kruchy. Uformuj ciasto na dysk i zawiń w folię. Schłodzić do jędrności, a wilgoć rozłoży się równomiernie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Mąkę czystą powierzchnię roboczą i wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Umieść krążek ciasta na środku mąki. Zaczynając od środka ciasta, rozwałkuj na górną krawędź ciasta, ale nie nad nią. Wróć do środka i stań w dół, ale nie nad dolną krawędzią. Podnieś ciasto, daj mu ćwierć obrotu i połóż je na powierzchni roboczej. Kontynuuj toczenie, powtarzając ćwierć obrotów, aż masz dysk o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Ułóż ciasto na 9-calowy talerz ciasta. Trim 1 cal większy niż średnica talerza ciasto; złożyć zwisające ciasto pod siebie wzdłuż krawędzi płyty. Aby uzyskać prostą ozdobną krawędź, naciśnij zęby widelca wokół złożonego ciasta. Aby zrobić karbowaną krawędź, używając palca i kciuka, uszczypnij i zagniataj złożone ciasto. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Aby blind-piec skorupę, Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Pokruszyć kawałek papieru pergaminowego, a następnie ułożyć go płasko na dnie ciasta. Waga papieru z ciężarami ciasto, suszona fasola lub niegotowany ryż; to będzie zachować niewypełnione ciasto skorupa z nadmuchiwania w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć z piekarnika i wyjąć papier i odważniki. (Można ponownie użyć ryżu lub fasoli do ślepego pieczenia kilka razy.) Powrót do piekarnika i piec pustą skorupę, aż głęboki złoty kolor, o 10 więcej minut (w sumie 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Do nadzienia i bezy: gdy ciasto jest ciepłe, umyj spód roztopioną czekoladą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
W rondlu, połączyć 1 szklankę mleka i cukru granulowanego. W misce, połączyć pozostałe 1 szklankę mleka, kakao w proszku i mąki i dokładnie ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Podgrzać rondel z mieszaniną mleczno-cukrową na średnim ogniu, aż do ugotowania. Powoli dodawać mieszaninę mleka i mąki i mieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Dodaj żółtka, stale ubijając i podgrzewaj, aż powróci do wrzenia. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, natychmiast dodaj wanilię i usuń ją z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Wlać mieszaninę do upieczonej skorupy ciasta. Odstawić do całkowitego ostygnięcia i ustawić, około 2 godzin w temperaturze pokojowej lub 1 godzinę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
15
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Aby zrobić polewę bezową, białka umieścić w nieaktywnej misce ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i, za pomocą ręcznego miksera, ubijaj na dużej prędkości, aż się spieni. Przesiać cukier cukierniczy trochę na raz i ubijać, aż białka będą błyszczące i utrzymać sztywne szczyty, gdy trzepaczka zostanie podniesiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
18
Aby zakończyć ciasto, łyżka bezy na ciasto, upewniając się, że dotyka krawędzi Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
19
Piec na złoty kolor, 3 do 5 minut. Za pomocą ząbkowanego noża pokroić ciasto na kliny i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn