Ciasto Cytrynowo-Malinowe

Ciasto Cytrynowo-Malinowe
Ciasto cytrynowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz konfitury z malin, ciasto cytrynowe mix, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym, oraz Ciasto Cytrynowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub lekko spryskaj DNA tylko z trzech okrągłych patelni na ciasto o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 2 minut (nie przegotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do patelni.
4
Piec 15 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Warstwy wypełnić konfiturami malinowymi. Aby lukier, w średniej misce, ubij masło, skórkę cytryny i sok z cytryny na średniej prędkości 30 sekund. Stopniowo ubić w cukrze pudrze. Beat 2 do 3 minut dłużej lub do światła i puszyste. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn