Ciasto cytrynowo-kukurydziane z jagodami i śmietaną

Ciasto cytrynowo-kukurydziane z jagodami i śmietaną
Ciasto cytrynowo-kukurydziane z jagodami i śmietaną może być tylko deserem, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz beztłuszczową maślankę, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto cytrynowo-kukurydziane z jagodami i śmietaną, Ciasto cytrynowe z jagodami i bitą śmietaną, oraz Ciasto cytrynowe z jagodami mięty i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżką 9 uncji (około 1 3/4 szklanki) mąki na suche miarki; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Mąkę połączyć z 3 składnikami (przez sól).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Połączyć 1 1/2 szklanki cukru granulowanego i masła w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do wymieszania; wymieszać ze skórką i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Połączyć maślankę i 3 łyżki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Białka umieścić w dużej, czystej misce; ubijać z dużą prędkością za pomocą czystych, suchych ubijaczy, aż utworzą się sztywne szczyty. Połowę białek delikatnie ułożyć na ciasto. Delikatnie złóż pozostałe białka. Łyżka ciasto na 10-calowy garnek rury pokryte sprayem do gotowania i posypane 2 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć ciasto z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Aby przygotować polewę, połącz jagody, 1/4 szklanki cukru granulowanego i 1 łyżkę soku. Chill 30 minutes. Ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Podawać ciasto z jagodami i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki

Składniki

11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże jeżynyświeże jeżyny3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)10(zima)masło zmiękczonemasło zmiękczone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia3largesOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki3largesjajajaja4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki7,9 uncji mąki uniwersalnej7,9 uncji mąki uniwersalnej2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny3(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(może być lub przeglądać)otarta Skórka z cytrynyotarta Skórka z cytryny1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka beztłuszczowamaślanka beztłuszczowa2(zima)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojone świeże truskawkipokrojone świeże truskawki11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn