Ciasto cytrynowe ze świeżymi maślanymi malinami

Ciasto cytrynowe ze świeżymi maślanymi malinami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj ciasto cytrynowe ze świeżym maślanym kremem malinowym. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 259 osób. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skrobię kukurydzianą, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cytrynowe Ciastka Dla Dzieci ze świeżymi maślanymi malinami, Tort Urodzinowy Cytrynowy Z Maślanym Kremem Malinowym, oraz Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry.

Instrukcje

1
Lekko pokryć dwie okrągłe patelnie do ciast o średnicy 9 cali sprayem do pieczenia. Spody wyłożyć papierem do pieczenia i ponownie pokryć sprayem do pieczenia. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W robocie kuchennym, Skórka z cytryny pulse i 1 1/2 szklanki cukru, aż nie pozostanie skórka. (Patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cukier cytrynowy ubić razem w dużej misce. W oddzielnej średniej misce, ubij razem roztopione masło, mleko, sok z cytryny, olej, żółtka jaj i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cukier CytrynowyCukier Cytrynowy
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W misce stojącego miksera lub dużej miski ubij białka z mocowaniem trzepaczki na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo dodawaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty, o 1 do 2 minut dłużej. Jeśli korzystałeś z miski miksera stojaka, przenieś białka do oddzielnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść mieszaninę mąki w pustej misce miksera stojaka. Z mocowaniem trzepaczki i mikserem z małą prędkością, stopniowo wlewaj płynną mieszaninę i mieszaj, aż składniki zostaną prawie w pełni połączone, 15 do 30 sekund. Zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką. Zwiększ prędkość do średniej i wymieszaj do gładkości, około 20 sekund. Złożyć białka i podzielić ciasto równo między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Przenieść ciasta do regałów chłodzących i schłodzić 10 minut w patelniach. Obróć ciasta bezpośrednio na stojaki, a następnie obróć tak, aby szczyty były skierowane do góry. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
8
Przygotować krem po ostygnięciu ciasta.
9
Umieść 6 uncji malin i 2 łyżki cukru w robocie kuchennym i pulsuj, aż będzie gładka. Przecedzić do małego rondla i ubić skrobię kukurydzianą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do około 3 łyżki stołowe, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przenieść do miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Wymieszać pozostałe 1 1/4 szklanki cukru i wody w ciężkim dnie średni rondel na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować syrop, aż zarejestruje 238-240°F na termometrze cukierków, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Podczas gotowania syropu ubij białka z przyczepnością trzepaczki na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty, 2 do 3 minut. Gdy syrop osiągnie temperaturę, mieszając na średniej prędkości, powoli i ostrożnie dodajemy go do białek. Beat aż Na zewnątrz miski jest chłodny w dotyku i białe są grube i błyszczące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Mikser na średniej prędkości, dodać masło, jeden kawałek na raz. Beat do lekkiego i puszystego, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Dodaj syrop malinowy i wanilię i wymieszaj do połączenia, o 30 sekund. Wyjmij 20 malin do dekoracji, a pozostałe złóż gumową szpatułką—można je zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
15
Aby zmontować, umieścić jeden placek Okrągły na naczyniu lub podstawce ciasto i rozprowadzić z około 2 szklanki maślane. Wierzch z drugiej rundy ciasto i boki mrozu i wierzch ciasta z pozostałym maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
16
Dekoruj zastrzeżonymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn