Ciasto cytrynowe z musem śmietankowym

Ciasto cytrynowe z musem śmietankowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta cytrynowego z musem do ubijania śmietany. Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać lemon curd, bitej śmietany, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Biszkoptowy Biszkopt Kremowy, Biczowanie Cream Pound Cake, oraz Ciasto Z Musem Do Lodów Cytrynowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Zrobić, piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu na dwa 8-calowe lub 9-calowe okrągłe Patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w lemon curd i skórki cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Lemon CurdLemon Curd
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
4
Rozprowadzić z 1 szklanką mieszaniny cytryny w granicach 1/4 cala krawędzi. Top z drugiej warstwy. Szron i wierzch ciasta z pozostałą mieszaniną cytryny. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
CytrynaCytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn