Ciasto Cytrynowe
Need a deser wegetariański? Ciasto cytrynowe może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 366 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzeć 1/2 szklanki skórki z cytryn.
Usunąć białą część skórki; wyrzucić. Cytryny posiekać; wyrzucić nasiona.
Połączyć skórkę, posiekaną cytrynę i cukier granulowany w dużej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 24 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Dodaj mąkę, sól i jajka do mieszanki cytrynowej, mieszając trzepaczką do połączenia.
Wlać mieszaninę cytryny do skorupy.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Brzegi piecrust z folii; piec w 375 przez 25 minut lub do momentu napełnienia jest ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Śmietanę połączyć z cukrem pudrem. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.