Ciasto Cukierkowe Miętowe
Miętowe ciasto Cukierkowe wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czekoladowe ciastko okruchy piecrust, mleko, cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierki Miętowe, Ciasteczka Miętowe Cukierki, oraz Ciasteczka Miętowe Cukierki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu; wymieszaj z mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub aż gruby.
Zdjąć z ognia. Powierzchnię puddingu przykryć folią. Całkowicie schłodzić w lodówce.
Delikatnie złożyć ubitą polewę na mieszankę mięty pieprzowej. Łyżka do piecrust. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Posypać dodatkowymi zmiażdżonymi cukierkami mięty pieprzowej.