Ciasto Ciasto Ciasto Ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to {Lżejszy} ciasto lodowe z masłem orzechowym z ciasteczkową skórką ciasta, Tarta czekoladowo - orzechowa w cieście z ciastek, oraz Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-ciasteczkowa.
Instrukcje
1
Połącz migdały i cukier cukierniczy w misce robota kuchennego i pulsuj wielokrotnie, aż drobno zmielone, około 1 minuty. Nie powinny pozostać widoczne kawałki migdałów. Użyj cienkiej metalowej szpatułki, aby zeskrobać dowolną mieszaninę upieczoną w rogu, w którym dno styka się z bokiem miski.
Dodać mąkę i sól i pulsować kilka razy, aby wymieszać. (Jeśli nie używasz orzechów, zacznij tutaj i dodaj cukier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodajemy masło i ponownie pulsujemy, aż nie pozostaną żadne widoczne kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodać żółtka i wanilię i pulsować ponownie, aż ciasto uformuje kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Odmiany Grzybów
5
Odwróć ciasto na mąkę i ostrożnie usuń ostrze. Ciasto podzielić na 2 równe kawałki. Uformuj każdy kawałek ciasta na gruby dysk i owiń pojedynczo w folię. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę. Ciasto można przygotować kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce, lub dwukrotnie zawijać i zamrażać drugi kawałek ciasta, rozmrażając go w lodówce na noc przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Aby utworzyć tartą skórkę, wyjmij jeden z kawałków ciasta z lodówki i pozwól mu zmiękczyć w chłodnej temperaturze pokojowej na około 20 minut, aż będzie wystarczająco miękki, aby zwinąć się bez pękania, ale nadal twardy. Rozpakuj go i umieść na powierzchni z mąką. Użyj dłoni, aby nacisnąć go do grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
7
Mąkę powierzchnię roboczą i ciasto i delikatnie rozwałkować ciasto na 13-calowy dysk, dodając szczypty mąki pod i na wierzchu ciasta w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
8
Złóż ciasto na pół i wsuń obie ręce pod nią, dłonie do góry i przenieś je na patelnię, wyrównując fałd o średnicy patelni. Rozwałkuj ciasto na patelnię. Nie martw się, jeśli ciasto pęknie lub pęknie—możesz je ponownie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Równomiernie dopasuj ciasto do patelni, upewniając się, że jest płaskie zarówno na dnie, jak i na boku patelni. Przyciąć nadmiar ciasta na krawędzi patelni przez przewracanie się z wałkiem do ciasta lub skrobanie go z tyłu noża do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos