Ciasto Budyniowe Truskawkowe

Ciasto Budyniowe Truskawkowe
Truskawkowy placek budyniowy wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,84 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka crust graham cracker, glazura truskawkowa, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
2
Rozłóż budyń na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Na budyniu ułożyć duże truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
4
Wlać glazurę truskawkową na truskawki, całkowicie pokrywając. Przykryć bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn