Ciasto Budyniowe Truskawkowe

Ciasto Budyniowe Truskawkowe
Truskawkowy placek budyniowy wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,84 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka crust graham cracker, glazura truskawkowa, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
2
Rozłóż budyń na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
3
Na budyniu ułożyć duże truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4
Wlać glazurę truskawkową na truskawki, całkowicie pokrywając. Przykryć bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn