Ciasto Budyniowe Truskawkowe

Ciasto Budyniowe Truskawkowe
Truskawkowy placek budyniowy to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ubitej polewy, natychmiastowy pudding waniliowy mix, truskawki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Truskawkowy.

Instrukcje

1
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
2
Rozłóż budyń na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Na budyniu ułożyć duże truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
4
Wlać glazurę truskawkową na truskawki, całkowicie pokrywając. Przykryć bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TruskawkiTruskawki
GlazuraGlazura
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn