Ciasto Budyniowe Truskawkowe
Truskawkowy placek budyniowy to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ubitej polewy, natychmiastowy pudding waniliowy mix, truskawki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Truskawkowy.
Instrukcje
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Rozłóż budyń na dnie skorupy ciasta.
Na budyniu ułożyć duże truskawki.
Wlać glazurę truskawkową na truskawki, całkowicie pokrywając. Przykryć bitą polewą.