Bezmleczne ciasto karmelowo-jabłkowe Pudding może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 320 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać nie uwodornione warzyw skracanie, nabiał wolny pieczenia mix, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 246 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto budyniowe z mleka migdałowego z sosem karmelowym Bezmlecznym, O Rany!! Ciasto Karmelowe! Bezglutenowe, Bezmleczne!, oraz Ciasto Budyniowe Karmelowo-Jabłkowe.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Uważam, że domowej roboty pieczenia mix trwa trochę dłużej gotować przez. Ponadto, może być konieczne, aby zwiększyć czas gotowania Nieznacznie, jeśli używasz szklanej patelni.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać na ciepło.
7
Połącz suche składniki.
8
Dodaj skrócenie i wymieszać ręcznie, aż dobrze połączone.Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do trzech miesięcy. Sprawia, że około 10 filiżanek mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)