Ciasto Bananowo-Orzechowe

Ciasto Bananowo-Orzechowe
Ciasto bananowo-orzechowe jest bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz banany, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Żurawinowo-Orzechowe, Bananowy Krem Ciasto Ciasto Ciasteczka, oraz Ciasto bananowo-orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokonać pierwsze 4 składniki przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund. Zeskrobać boki i pokonać ze średnią prędkością 3 minuty. Pekan mieszać do ciasta. Natychmiast użyj ciasta, postępując zgodnie ze wskazówkami dla pożądanego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ciasta Betty Crocker Pound
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
3
Mix.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawCiasto naleśnikowe
Magazyn