Ciasto bananowe babci Berthy
Ciasto bananowe babci Berthy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 390 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, banany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gramma ' s Party Cake, Mus jabłkowy Eldress Bertha, oraz Chleb Graham mojej babci.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 10-calową patelnię Bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Ubić w plasterkach banany, śmietanę i sodę oczyszczoną. Ubić w mące.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.