Ciastka Truskawkowe
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Truskawkowe ciastka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1384 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką bezkaloryczny słodzik, sok pomarańczowy, truskawki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz słodzik i skrobię kukurydzianą w małym rondelku. Wymieszać z sokiem pomarańczowym. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając, 1 minutę lub do momentu zgęstnienia mieszaniny i bąbelków.
Wyjąć z ognia i wymieszać ekstrakt. Całkowicie fajne.
W misce wymieszać sok pomarańczowy i truskawki, delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Aby służyć, łyżka sosu na deser muszli.
Wskazówka: ten soczysty sos jest również dobry spooned nad lodami bez dodatku cukru, angel food cake lub fat-free Pound cake.