Ciastka krabowe w papierze ryżowym z sosem imbirowo-limonkowym
Ciastka krabowe w papierze ryżowym z sosem imbirowo-limonkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka papryki jalapeno, jajko, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z imbirem i limonką, Roladki sałatkowe z papieru ryżowego z sosem imbirowym, oraz Ciasta krabowe z sosem limonkowym.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.