Ciastka Baby Pound
Ten przepis służy 10 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 732 kalorie, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ciastka Baby Pound, Thumbprint Almond Pound Cakes, oraz Waniliowe Ciasta Funtowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i serek na średniej prędkości z mikserem elektrycznym o 2 protokół lub do kremowy. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając, 5 do 7 minut.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Mąkę połączyć z solą. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania; wymieszać waniliowe i migdałowe aromaty. Łyżka ciasto do papierowych standardowych patelni muffin, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Funt ciasto Minis: łyżka ciasto w papierowej (1 3/4") miniaturowe kubki muffin, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 16 do 18 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.