Ciasteczka Z Serem Ricotta
Ciasteczka z serem Ricotta to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Jeśli masz pod ręką mąkę, ser ricotta, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Muszle Jumbo ze szparagami, Prosciutto, serem Ricotta i sosem z trzech serów, Domowy Meyer cytrynowy ser Ricotta z godzinnego sera, oraz Ciasteczka Ricotta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
W dużym dziobie, z mikserem o niskiej prędkości, ubić cukier i masło, aż się połączą. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż lekki i puszysty (około 5 minut). Zmniejszyć prędkość do średniej i pokonać w ricotta, wanilia i jajka.
Zmniejsz prędkość do niskiej.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; ubijaj, aż ciasto uformuje się.
Upuść ciasto na poziomie łyżki stołowe, o 2 cale od siebie; na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 15 minut lub do momentu, gdy ciasteczka będą bardzo lekko złote (ciasteczka będą miękkie). Szpatułką Usuń ciasteczka do stojaka na druty, aby ostygły.
Gdy ciasteczka są chłodne, przygotuj lukier. W małej misce wymieszaj cukier cukierniczy i mleko do uzyskania gładkiej konsystencji. Za pomocą małego rozrzutnika rozłóż lukier na ciastkach; umieść kandyzowany kawałek wiśni na każdym ciastku lub posyp kolorowym cukrem lub posypką cukierkową.