Ciasteczka Witch Finger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasteczek Witch Finger. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Mieszanka soli, masła, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Witch Finger, Przerażające ciasteczka z palcem Czarownicy, oraz Paleo Witch Finger Cookies {Wegańskie} + Zdrowe Halloweenowe Smakołyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia olejem roślinnym sprayem do gotowania lub linią silikonową matą do pieczenia. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste, skrobając boki miski łopatką w razie potrzeby, około 2 do 3 minut. Ubić w jajku i wanilii, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj w mieszance mąki, aż ciasto uformuje się.
Używając około 1 1/2 łyżek ciasta na raz, rozwałkuj ciasto między dłońmi na 5-calowe palce o grubości około 1/2 cala. Mocno naciśnij pokrojony migdał na końcu każdego palca, aby paznokcie. Wykonaj kilka poziomych cięć, o głębokości około 1/4 cala i długości 1/2 cala, w środku każdego palca, aby wykonać kostki. Naciśnij ciasto po obu stronach kawałków, aby uformować kostki. Ułóż palce na przygotowanej blasze do pieczenia i piecz do jasnego złota, 16 do 18 minut.
Przenieś palce do stojaka z drutu i całkowicie ostudź.
W małym rondlu podgrzać dżem na małym ogniu, aż będzie ciepły, o 2 protokół. Zanurz tępe końce palców w ciepłym dżemie i ułóż na talerzu.