Ciasteczka pomarańczowe II
Ciasteczka pomarańczowe II to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, marchew, sok z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to eggless orange crinkle cookies, jak zrobić ciasteczka pomarańczowy, Bezglutenowe ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe: zapakowane w Pomarańczowy Smak, oraz Rozpływające się w ustach ciasteczka pomarańczowe z żurawiną i lukrem pomarańczowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Startą marchew ugotować w wystarczającej ilości wody do przykrycia. Gotować, aż będzie miękka i odcedzić. Nie przesadzaj z gotowaniem!
Skracanie śmietany i cukier razem.
Dodać jajko i dobrze wymieszać. Ugotowaną marchewkę wymieszać, póki jeszcze ciepła.
Dodać przesianą mąkę, sól i sodę oczyszczoną i wymieszać.
Drop przez łyżeczki do herbaty na pergaminie wyłożone arkusze do pieczenia i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 minut.
Ostudzić, a następnie zamrozić lukrem pomarańczowym.
Dodaj wystarczającą ilość cukru cukierniczego do soku pomarańczowego i skórki pomarańczy, aby uzyskać konsystencję.
Rozłóż lukier na schłodzonych ciasteczkach i pozostaw do wyschnięcia.