Ciasteczka Owsiane Bez Pieczenia
Ciasteczka owsiane bez pieczenia mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 186 kalorii. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 18 i kosztuje 20 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, ekstrakt z wanillanu, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Fudgy Ciasteczka Bez Pieczenia, Bez Pieczenia Fudgy Peppermint Cathedral Cookies, oraz Fudgy Mint Chocolate No-Bake Cookies + wideo.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj owies i kokos; odstawić. W dużym rondlu połącz mleko i masło. Dodaj cukier i kakao. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mieszankę owsianą; gotuj przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Upuść przez zaokrąglone łyżki stołowe 1 cal. od siebie na woskowany papier.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "